Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration bostadsrättsförening Helsingborg

By energideklaration.nu on februari 24, 2021 in Energideklaration
0

Energideklaration i Helsingborg. Mycket vällskött och populär Bostadsrättsförening med 116 lägenheter fördelat på ca 7 000 m2.
Dessutom finns styrelseslokal, vicevärdexpedition, stor föreningslokal med kök och toalett samt nyrenoverad gästlägenhet. Inflyttning skedde våren 1963-64. Brf Melonen har en aktiv styrelse och duktiga medarbetare. Nyare fjärrvärmecentral som övervakas av Öresundskraft. Ordning och reda.

Skandek AB erbjudar energideklationer och OVK-besiktningar till ett mycket föremånligt pris. För oss är det allt avgörande att leverera energideklarationer och OVK-besiktningar med en kvalitet utöver det vanliga. Läs mera om energideklaration i Helsingborg

Skandek AB – Helsingborg

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration  lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens. 

Energideklaration Helsingborg
Energideklaration i Helsingborg

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu