Ring oss: 070-712 76 60

OVK bostadsrättsförening i Malmö

By energideklaration.nu on mars 6, 2021 in OVK-besiktning
0

Kombinerad OVK-besiktning och energideklaration Bostadsrättsföreningen Konduktören i Malmö. Våra experter har behörighet att utföra OVK-besiktning och energideklaration samtidigt. Energibesiktningen och OVK-kontroll sker på en och samma gång till ett ycket föremånligt pris! Läs mera om OVK besiktning Malmö

Skandek AB – Malmö

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration  lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens. 

Obligatorisk ventilationskontroll Malmö

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu