Ring oss: 070-712 76 60

OVK bostadsrätt i Lund

By energideklaration.nu on mars 6, 2021 in OVK-besiktning
0

Energideklaration bostadsrättsföreningen Kulturen i Lund utförd av Skandek AB:s duktiga energiexperter. Vi kan även erbjuda våra kunder OVK besiktning. Varför inte prova vår kombinerade energibesiktning och OVK ventilationskontroll?
Våra duktiga certifierade experter har behörighet att utföra OVK-besiktning & energideklaration samtidigt, till ett mycket förmånligt pris. Energibesiktningen och ventilationskontrollen sker på en och samma gång. Kostnadseffektivt, flexibelt och mycket uppskattat bland våra kunder.

Skandek AB – Lund

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration  lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens. 

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu