Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration Brf Docenten

By energideklaration.nu on mars 13, 2023 in Uncategorized
0
0

Bostadsrättsföreningen Docenten i Lund är en mycket välskött bostadsrättsförening. Byggnaden är ett tiovåningshus med tre trappuppgångar. Fastigheten inrymmer 63 lägenheter med en boarea på totalt 5335 m2. energideklaration i Lund Energideklarationen visar att byggnaden har en låg energianvändning och därmed en mycket bra energiprestanda (124 kWh/m2). Läs mera om energideklaration i Lund

Brf Docenten i Lund

Skandek AB

Skandek AB´s egna besiktningsmän tar hand om din energideklaration och ventilationsbesiktning på bästa sätt. Vi är flexibla och hjälpsamma och har ett gott humör. 
Vi erbjuder en trygg och säker nyckelhantering och är även behjälpliga med aviseringslapper och framtagning av energistatistik. Våra erfarna besiktningsmän har utförd kostnadseffektiva energibesiktningar och OVK kontroller i mer än 10 000 fastigheter i Skåne Län. Vi är främst verksamma i Lund men försummer inte den underbara Skånska landsbyggden. 

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*