Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration i Aggarp

By energideklaration.nu on mars 13, 2023 in Uncategorized
0
0

Den gamla kvarnen i Aggarp. Möllan (kvarnen) i Aggarp, Svedala kommun, uppfördes 1896. Den nya ”holländaren” ersatte en äldre stubbmölla. Det gamla danska ortnamnet var Aggerup i Bare herred. Skandek AB:s certifierade energiexperter är ofta i Svedala. Läs mer om: energideklaration

Den gamla kvarnen i Aggarp

Skandek AB

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant OVK besiktning och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens.

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*