Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration i Landskrona

By energideklaration.nu on mars 13, 2023 in Uncategorized
0
0

Midsommarbild från Rönneberga  Backe nära Vadensjö i Landskrona kommun. Det gamla danska namnet var Rønnebjerg (föra 1658) – en sammensättning av trädnamnet Rön (Sorbus aucuparia) + berg. I Danmark är rönnbär mest känd som en viktig ingrediens i Gammel Dansk Bitterdram. Våra certifierade energiexperter är ofta i Helsingborg och Landskrona kommun.
Läs mer om: energideklaration

Rönneberga Backe

Skandek AB

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant OVK besiktning och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens.

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*