Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration Brf Tendern i Lund

By energideklaration.nu on mars 13, 2023 in Uncategorized
0
0

Skandek AB erbjuder kostnadseffektiva & professionelt utförda energideklarationer i Lund. Vi kan även erbjuda OVK-besiktning i Lund. Varför inte prova vår mycket populära tjänst kombinerad energideklaration och OVK besiktning. Energibesiktningen och ventilationskontrollen sker simultant – på en och samma gång. Ni får offert med fast låg pris skyndsamt och inom 24 timmar. 

Brf Tendern är en mellanstor bostadsrättsförening med 43 lägenheter fördelad på knappt 4 000 m2.
Styrelsen har lagd ner mycket arbete på optimering av föreningens energianvändning. 2019 installeredes LED belysning överallt. 
Med Skandek AB:s kostnadseffektiva åtgärdsförslag kan bostadsrättsföreningen ytterligare minska sin energianvändning med knappt 70 000 kWh/år härunder installation av solceller. Gemensamhetsabonnemang finns redan installerad. Förutsättningarna för installation av solceller är därmed gynnsamma.

Energideklaration i Lund

Skandek AB

Företaget grundades 2008 av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K).

Bolaget karakteriseres av en stark förankring i Skåne. Med korta beslutsvägar och en minimal administration kan vi lägga al uppmärksamhet på våra kunder och samtidigt erbjuda energideklationer och OVK-besiktningar till ett mycket föremånligt pris. För oss är det allt avgörande att leverera energideklarationer och OVK-besiktningar med en kvalitet utöver det vanliga. Vi kan även erbjuda kombinerad energideklaration och OVK. Energibesiktningen och ventilationskontrollen sker vid samme tillfälle. Denna tjänst erbjuder vi till ett mycket favorabelt pris. Läs mera om energideklaration Lund

Vi är främst verksamma i Malmö, Helsingborg och Lund men även mycket aktiva utanför tätorten – i hela det vackra Skåne Län. Skandek AB blev ackrediterad 2008.

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*