Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration i Allarp

By energideklaration.nu on mars 14, 2023 in Uncategorized
0
0

Eternitidyll i Allarp. Så kallade ”eternithus” brukar inte vara så här pittoreska. Spröjsade fönster, murgröna och clematis gör skillnaden. Det gamla danska ortnamnet för Klippan var Klippen (namngett efter en klippa i Rönne Å). Vi är ofta i Klippan där vi utför prisvärda energideklarationer på alla typer av fastigheter. Läs mera om energideklaration

Pittoresk eternithus i allarp

Skandek AB

Vi har den högsta certifieringsbehörigheten K och energideklarerar alla typer av fastigheter, från koja till slott, med samma omtanke och entusiasm. Sedan hösten 2008 har vi energideklarerat mer än 10 000 byggnader med många nöjda kunder och mycket goda referenser. Vi sätter en ära i att leverera energideklarationer och OVK besiktningar med en kvalité utöver det vanliga.

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*