Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration och lunch i Torekov

By energideklaration.nu on mars 14, 2023 in Uncategorized
0
0

Räkmacka och kall öl i Torekov. Solig sensommardag i Torekov. Räkmacka och kall öl på hamnen – det kan inte bli mycket bättre! Vi är ofta i Torekov där vi samarbetar med regionens ledande mäklare. Vi utför energideklarationer och ventilationskontroll på alla typer av byggnader allt ifrån villafastigheter till flerbostadshus och specialfastigheter. En Skånsk Energideklaration borgar för rätt pris, hjälpsamhet och kvalité. Läs mera om energideklaration

Torekov by the se

Skandek AB

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant OVK besiktning och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens.

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*