Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration på Råå

By energideklaration.nu on mars 14, 2023 in Uncategorized
0
0

Nybyggd gatuhus på Råå. Energideklaration av nybyggd gatuhus på Råå söder om Helsingborg. Huset är uppfört i ISO block. Värmesystemet består av en kondenserande gaspanna i system med en frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme. Enligt BBR ställs det krav på byggnadens specifika energianvändning, dvs. ”köpt energi” per m2 golvarea. Köpt energi är det som går åt till uppvärmning, kyla, tappvarmvatten, ventilation och övriga installationer som krävs för byggnadens drift. Hushållsel ingår således inte i begreppet köpt energi. Sverige har delats in i två klimatzoner; söder och norr. För bostäder i klimatzon söder gäller att de ”skall vara utformade så att byggnadens specifika energianvändning högst uppgår till 110 kWh per m2 golvarea och år.” (i eluppvärmda hus är kravet 55 kWh/m2/år). Dessa regler gäller för hus med bygganmälan gjord efter 1/7 2007. Läs mera om energideklaration Helsingborg

Skandek AB

Skandek AB´s egna besiktningsmän tar hand om din energideklaration och ventilationskontroll på bästa sätt. Vi är flexibla och hjälpsamma och har ett gott humör. 
Vi erbjuder en trygg och säker nyckelhantering och är även behjälpliga med aviseringslapper och framtagning av energistatistik. Våra erfarna besiktningsmän har utförd kostnadseffektiva energibesiktningar och OVK besiktningar i mer än 10 000 fastigheter i Skåne Län. Vi är främst verksamma i Helsingborg men försummer inte den underbara Skånska landsbyggden. 

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*