Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration i Ljung

By energideklaration.nu on mars 19, 2023 in Uncategorized
0

Anno 1666 i Ljung. Energideklaration av äldre (byggår 1666) gård i Ljung näre Forestad i Klippan kommun. Frågan är om man måste kompromissa med de kulturhistoriska värden som finns i huset för att uppvärmningen ska bli kostnadseffektiv? Svar – NEJ! Vi verkar för att al energieffektivisering sker med stor respekt för den äldre bebyggelsens specielle förutsättningar och historik. Vi kallar det ”estetisk energieffektivisering”. Läs mera om energideklaration

Gammalt hus i Ljung, Klippan kommun

Skandek AB

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant OVK besiktning och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens.

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu