Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration i Helsingborg

Skandek AB är inget förmedlingsföretag. Hos oss jobbar vi helt utan dyrköpta mellanhänder. Det är samma person som hjälper dig med energideklaration och OVK:  från första kontakten till det slutförda uppdraget. 

Bostadsrättsföreningen Kompassen, Langettehuset kallat, är en välskött förening belägen på Drottninggatan strax norr om centrala Helsingborg, ett stenkast från Öresund.
Energideklarationen visar att fastigheten har en låg energiprestanda och ett mycket bra referensvärde. Den 160 meter långa fasaden, med de arkitektonisk stilfulla, välvda balkongerna, är en fröjd för ögat. Langettehuset är en byggnad med mycket karaktär. Föreningen drivs av en engagerad styrelse och man har under senare år investerat stora belopp i förbättringar och förebyggande underhåll. I fastigheten finns totalt 95 lägenheter fördelade på fem plan. Alltifrån ettor på 40 m2 till femmor på 147 m2 förekommer.

energideklaration i Helsingborg


Klipsk kombination: energideklaration och OVK

Vi kan erbjuda våra kunder kombinerad energideklaration och OVK besiktning (obligatorisk ventilationskontroll) – med snabb hantering och till lågpris. Våra duktiga certifierade experter har behörighet att utföra OVK kontrollen och energideklarationen samtidigt. Besiktningen sker vid samme tillfälle alltför att minska besväret för de boende och ägaren. Läs mera om OVK besiktning i Helsingborg

Skandek AB

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant OVK besiktning och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens. Kontakta oss här: Skandek AB