Ring oss: 070-712 76 60

Energiexpertens bilddagbok

Energiexperterna och OVK-besiktningsmännen från Skandek AB är jämt i farten. Vi erbjuder OVK-besiktning och energideklaration för alla typer av fastigheter. Vi har hela Skåne som vårt upptagningsområde och vill gärna dela med oss det underbara landskapet som vi dagligen färdas i.

Midsommarbild från Rönneberga Backe nära Vadensjö i Landskrona kommun. Det gamla danska namnet var Rønnebjerg (föra 1658) – en sammensättning av trädnamnet Rön (Sorbus aucuparia) + berg. I Danmark är rönnbär mest känd som en viktig ingrediens i Gammel Dansk Bitterdram. Våra certifierade energiexperter är ofta i Landskrona kommun

 

 

 

 

 

 

 

Gammal dansk i Norra Vram. Norra Vram kyrkogård en solig sensommardag. Trädet till vänster i bilden är en Rönn (Sorbus Aucuparia). Rönnbär används som huvudbeståndsdel i Gammel dansk bitterdram.
Norra Vram är en småort i Bjuv kommun beläget i en naturskön miljö i kanten av Söderåsen. Vi är ofta i Bjuv där vi utför prisvärda energideklarationer och obligatorisk ventilationskontroll på alla typer av fastigheter.
OVK-besiktning pris: vänligen kontakta oss för en offert med fast pris. Vi lovar att svara inom 24 timmar.

 

 

 

 

 

 

Brittsommar nära Röstånga, Svalöv kommun. Det gamla danska namnet var Røstange i Onsö Herred.

energideklaration i Hässleholm

Charmerande hus i falurött nära Hässleholm. Det gamla danska ortnamnet, före 1658, var Hesselholm (trädet hassel + holm) i Vester Gønge herred. Våra energiexperter är ofta i Hässleholm.

energideklaration äldreboende

Energideklaration Nya Sjögläntans äldreboende i Vinslöv 5 500 m2. Äldreboendet har eget kök och en mycket trevlig personal. Frukost med kaffe och ostfrallor – eftermiddagskaffe med hammabakad rulltårta – det kan inte bli mycket bättre!

 

 

 

 

 

 

Den gamla lanthandeln i Sireköpinge i Svalöv kommun. Här har tiden stannat av. Det ursprungliga danska ortnamnet, före 1658, var Sirekøbinge som er en sammansättning av kvinnonamnet Sigrid + købinge (handelsplats) i Rønnebjerg herred.

 

 

 

 

 

 

 

Yrväder i Yderhult. Fången i en snödriva vid Yderhult (dansk; Yderholt) nära Torekov på undersköna Bjärehalvön. Bemärk att energiexperten från Skandek AB kör i miljöbil (Citroen C1).

 

 

 

 

 

 

 

Den gamla kvarnen i Aggarp. Möllan (kvarnen) i Aggarp, Svedala kommun, uppfördes 1896. Den nya “holländaren” ersatte en äldre stubbmölla. Det gamla danska ortnamnet var Aggerup i Bare herred. Skandek AB:s certifierade energiexperter är ofta i Svedala.

 

 

 

 

 

 

 

Lägesrapport från de vackra omgivningarna runt Svedala. Här är snödrivorna meterhöga! Det gamla danska ortnamnet (före 1656) för Svedala var Svedale (sving + dal) uppkallat efter terrängen runt Svedala.

energideklaration i Viken

 

 

 

 

 

 

 

Bergvärme i Viken. Energideklaration villa i centrala Viken, Höganäs kommun. Husets har ett förstklassigt värmesystem (bergvärme) och en mycket bra energiprestanda. Det gamla danska ortnamnet var Vigen.
I Höganäs kommun samarbetar vi med regionens ledande mäklare.

 

 

 

 

 

 

 

Räkmacka och kall öl i Torekov. Solig sensommardag i Torekov. Räkmacka och kall öl på hamnen – det kan inte bli mycket bättre! Vi är ofta i Torekov där vi samarbetar med regionens ledande mäklare. Vi utför energideklarationer och ovk ventilationskontroll för alla typer av byggnader allt ifrån villafastigheter till flerbostadshus och specialfastigheter. En “Skånsk Energideklaration” från Skandek AB borgar för rätt pris, hjälpsamhet och kvalité.

 

 

 

 

 

 

Rapsfält Raps (Brassica napus ssp. napus) nära Vadensjö i Landskrona kommun. Det gamla danska ortnamnet för Vadensjö var Vadensø (före 1658). Vi är ofta i Landskrona kommun där vi samarbetar med regionens ledande mäklare. Energideklaration Landskrona

 

 

 

 

 

 

 

Mellan Trelleborg och Eslöv – landsväg 108. Hamling av pilträd någonstans på landsvägen mellan Beddinge Strand och Eslöv där vi samarbetar med regionens ledande fastighetsmäklare. Det gamla danska ortnamnet för Eslöv var, före 1658, Eslev (mansnamnet Æsir + lev).

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Helsingborg: Kulla Gunnarstorp (1572, Gundestrup el. Gunderstorp i Kullen) uppfört för Jörgen Ottosen Brahe på en äldre borgholm som ursprungligen nåddes via en vindbrygga. Den gamla huvudbyggnaden är ett tvåvånings hus i massiv tegelsten med två sidoflyglar. Under sin skånska resa i 1749 besökte Carl von Linné Kulla Gunnarstorp. Han beskriver byggnaden såhär: “Mangården (bostadshuset) var byggd på alla sidor med grundmurade stenhus, hwilket på alla sidor instängdes på en välmurad graf (vallgrav)” Huvudbyggnaden har ett äldre vattenburet värmesystem med stora tunga radiatorer i gjutjärn. Byggnaden och flertalet andra omkringliggande byggnader, är via ett kulvertsystem kopplat till en gemensam värmecentral. Hjärtat i värmecentralen är en imponerande panna som kan eldas med olika CO2- neutrala energislag så som pellets, ved och flis. Miljömässigt såväl som kostnadsmässigt är detta ett oslagbart värmesystem.

energideklaration i Örkelljunga

 

 

 

 

 

 

 

Modern villafastighet i Örkelljunga. Det gamla danska namnet var Ørkeljunge (ödemark + ljung) i Nørre Asbo herred.

energideklaration bostadsrättsförening i Klippan - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Bostadsrätt:  Bostadsrättsförening Åsen i Klippan. Brf Åsen är en mycket välskött förening belägen i de centrala delarna av Klippan. Föreningen gick genom en mycket allvarlig ekonomisk kris under 1990-talet. Tack vara en engagerad och duktig styrelse redde man ut situationen och har i dag en hyresnivå som är nästan 30 % lägre än grannföreningarna. Fastigheten har en bra energiprestanda i energideklarationen men man har ambitionerna att bli ännu bättre! Ett utbyte av värmecentralen och en injustering av radiatorkretsen är inplanerat. Energiprestandan kommer sannolikt därefter att ligga helt i topp. Pris energideklaration: vänligen kontakta oss för priser.

 

 

 

 

 

 

Den gamla kyrkan i Gråmanstorp (Gormanstorp). Enligt sägner fanns vikingahövdingen Gorm boende på denna platsen. Värmepump, olja eller elvärme? Jag skall fråga nästa gång jag passera!

energideklaration Mariastaden, Helsingborg

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Helsingborg: energideklaration av radhus i Mariastaden i Helsingborg. Många hus i Mariastaden är konstruerade med enstegstätade,odränerade träregelväggar. Systemet utvecklades i Tyskland i samband med energikrisen på 1970-talet. I Sverige började man använda det på träregelväggar och nybyggnationer på 1980-talet. Efterföljande har problem med fuktskador upptäckts i många nybyggda hus.

energideklaration Landskrona

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration i Landskrona. Herrskapsvilla i Landskrona. Vad sägs om >400 m2 herrskapsvilla i centrala Landskrona med bibehållen karaktär och med stor respekt för den ursprungliga arkitekturen.

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration i Ängelholm: höstbild från trädgård i Munka Ljungby. Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun men utgjorde tidigare ett egen landskommun. Det gamla danska ortnamnet var Munke Lyngby –  munk (förmodligen på grund av tilknyttning til Herrevadskloster) + lyng + by.

 

 

 

 

 

 

Energideklaration i Hässleholm: charmerande hus i falurött nära Hässleholm. Det gamla danska ortnamnet, före 1658, var Hesselholm (trädnamnet hassel + holm) i Vester Gønge herred.

 

 

 

 

 

 

Blommande Syren i Brandsberga nära Klippan där vi samarbetar med traktens ledande fastighetsmäklare.

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Höganäs:  äldre charmigt gårdshus i centrum av Höganäs. Det gamla danska ortnamnet var Højenœs i Lugude herred.

 

 

 

 

 

 

 

Makalöst i Möllarp. Förtrollande vacker vinterdag i Möllarp nära Söderåsen. Solen skinner från en molnfri himmel med Söderåsens snöklädda träd i bakgrunden. Tilltalande Skånelänge med karakter och ett mycket trevligt äldre par som bott i huset sen 1957. Alldeles ny luft-vatten värmepump av god kvalitet och med möjlighet att installare braskamin. Här vill jag bo!

energideklaration bostadsrätt Lund - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Lund: Bostadsrättsföreningen Docenten i Lund är en mycket välskött bostadsrättsförening. Byggnaden är ett tiovåningshus med tre trappuppgångar. Fastigheten inrymmer 63 lägenheter med en boarea på totalt 5335 m2. Energideklarationen visar att byggnaden har en låg energianvändning och därmed en mycket bra energiprestanda (124 kWh/m2). OVK Lund: vi kan även erbjuda OVK-besiktning i Lund

 

 

 

 

 

 

Anno 1666 i Ljung. Energideklaration av äldre (byggår 1666) gård i Ljung näre Forestad i Klippan kommun. Frågan är om man måste kompromissa med de kulturhistoriska värden som finns i huset för att uppvärmningen ska bli kostnadseffektiv? Svar – NEJ! Vi verkar för att al energieffektivisering sker med stor respekt för den äldre bebyggelsens specielle förutsättningar och historik. Vi kallar det “estetisk energieffektivisering”.

energideklaration bostadsrättsförening Ängelholm - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Brf Brevbäraren. Fastigheten är belägen i Ängelholms östra del i det attraktiva Kungsgårdsområdet. Föreningen består av totalt 40 lägenheter samt en stor kvartersgård. Inflyttning skedde i 1987. Bostadsområdet är anslutet till kommunens fjärrvärmenät med gemensam värmecentral. Varje lägenhet har eget ventilationssystem med återvinning. Kombinationen med fjärrvärme och FTX ventilationssystem (från- och tilluft med återvinning) är lyckad. Energideklarationen visar att fastigheten har en normal energiprestanda och ett bra referensvärde.

energideklaration bostadsrättsförening i Landskrona - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Bostadsrättsförening i Landskrona.

 

 

 

 

 

 

“Jag har bott vid en landsväg i hela mitt liv, och sett människor komma och gå…..” Hjärnarp är en tätort i Ängelholm kommun med drygt 1 000 invånare. Det gamla danska ortnamnet, före 1658, var Hjernerup i Bjerre herred.

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration av ett äldre pittoreskt hus på Ven som tidigare var öns telefoncentral. Detta är vår första energimärkning på Tycko Brahes ö i mitten av Öresund. Ven har ca 340 åretrunt fastboende invånare. Elaka tungor påstår att när venbor skall till Landskrona så blir de nervösa och längtar hem redan på överfarten till fastlandet 🙂 Om du vill köpa hus på Ven kan det vara bra att veta följande: Kyrkobacken är dyrast (kvällssolen och utsikten till Danmark) därnäst följer Bäckviken med morgonsolen och sist “bakgården” Norreborg som en Venbo uttryckte det. Som energiexpert har jag svårt att fatta att man inte har uppfört ett eller flera andelsvindkraftverk och på så sätt blivit energimässigt oberoende. Titta på Samsö i Danmark som är 100% självförsörjande och nettoexporterar energi.

 

 

 

 

 

 

Invigd mark i Tofta. Energideklaration i Tofta nära Asmundtorp i Landskrona kommun. Huset, som ägs av Asmundtorp församling, har en placering i direkt anslutning till kyrkogården i Tofta. Halva huset ligger på invigt mark (kyrkogården) medan den andra halva ligger på oinvigt mark. Tofta kyrka är från 1100-talet.

 

 

 

 

 

 

 

Blommande Lin i Duveke. Blommande lin nära Duveke i Svalöv kommun. Duveke (tidigare Dufeke) är en mindre by sydväst om Kågeröd. Lin (Linum usitatissimum) är en jordbruksgröda som kan odlas för två olika ändamål; dels som en oljeväxt för framställning av frön för pressning av linolja och dels som en spånadsväxt som används för att tillverka det lingarn som används för att väva linnetyg. Vi har den högsta certifieringsbehörigheten K och utför energideklarationer på alla typer av fastigheter, från koja till slott, med samma omtanke och entusiasm.

 

 

 

 

 

 

Energideklaration av fint gammalt eternithus i Hässleholm – borde nästan K-märkas. Asbest började tillverkas i Sverige 1907. Under 1940-talet och 1950-talet kläddes många äldre trähus med asbestcementplator. Eternit efter latin “aeternitas” som betyder evighet.

 

 

 

 

 

 

 

En vacker vinterdag mellan Färingtofta och Forestad i södra delen av Klippan kommun. Energibesiktning och energideklaration med kaffe och lussekatter. Rönne å snor sig genom det bedövande vackra landskapet.

energideklaration Vejbystrand

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Ängelholm: tändkulmotor i Vejbystrand. Varvskris ? Inte här. I Vejbystrand byggs nya båtliknande hus (“Villa Skeppet”). Tändkulemotor? Det gamla danska ortnamnet för Ängelholm var Engelholm grundat 1516 av Christian II.

 

 

 

 

 

 

Energideklaration i Vejbyslätt, Ängelholm kommun. Det gamla danska ortsnamnet, före 1658, var Vœghby (byn där vägen passerade). Vejbyslätt (tidigare Barkåkra) stationsbyggnad invigdes 1885 och revs i början av 1970-talet. Norr om stationshuset ligger denna byggnad som ursprungligen hade 4 lägenheter som uthyrdes till SJ anställda.

energideklaration Helsingborg

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Helsingborg: äldre villa i Ramlösa, Helsingborg kommun. Det gamla danska ortnamnet var Ramløse (ram=fuktig och løse=äng) i Lugude herred.

 

 

 

 

 

 

 

Skavankar i Vallkärra nära Lund. Kallad arkitektens tröst, eftersom den döljer eventuella skavanker snabbt! Det gamla danska ortnamnet för Vallkärra var Vallekœr (före 1658). Utöver energideklarationer kan vi tillika erbjuda OVK-besiktning i Lund.

energideklaration Brf Kompassen i Helsingborg - Skandek AB

 

 

 

 

Energideklaration Helsingborg: Bostadsrättsförening Kompassen, Langettehuset kallat, är en mycket välskött förening belägen på Drottninggatan strax norr om centrala Helsingborg, ett stenkast från Öresund. Energideklarationen visar att fastigheten har en låg energiprestanda och ett mycket bra referensvärde. Den 160 meter långa fasaden, med de arkitektonisk stilfulla, välvda balkongerna, är en fröjd för ögat. Langettehuset är en byggnad med mycket karaktär. Föreningen drivs av en engagerad styrelse och man har under senare år investerat stora belopp i förbättringar och förebyggande underhåll. I fastigheten finns totalt 95 lägenheter fördelade på fem plan. Alltifrån ettor på 40 m2 till femmor på 147 m2 förekommer. Vi kan även erbjuda OVK-besiktning i Helsingborg.

 

 

 

 

 

 

 

Hagtornen blommar i Glumslöv mellan Helsingborg och Landskrona med Öresund, Danmark och Ven i bakgrunden. Det gamla danska ortnamnet, före 1658, var Glumslev (mansnamnet Glum + lev) i Rønnebjerg herred.

energideklaration Gärsnäs slott

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Gärsnäs Slott: Gärsnäs finns omtalat som gård i källor från 1300-talet. Det officiella byggåret från Lantmäteriet är 1509. Huvudgården var under medeltiden omgiven av breda vallgravar. Gärsnäs är ett komplex av delvis senmedeltida byggnader och torn, men dess utseende är idag huvudsakligen präglat av en medeltidsromantisk ombyggnad från 1873. Slottet har en Boyta på ca 740 m2. Värmesystemet består av två pelletspannor på totalt 50 kW med en äldre oljepanna som spetsvärme och “backup”.

 

 

 

 

 

 

 

Alfred Nobels förvaltare i Båstad. Energideklaration i centrala Båstad med Hallandsåsen i bakgrunden. Detta underbara trähuset byggdes av Alfred Nobels förvaltare. De nuvarande ägare har renoverat löpande med stor respekt för husets ursprungliga inredningen och arkitektur. Vi är ofta i Båstad där vi erbjuder kostnadseffektiva energideklarationer och OVK-besiktningar.

energideklaration i Kävlinge

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Kävlinge: stort och snålt i Stävie. Energideklaration av villafastighet i Stävie, Kävlinge kommun. Vad sägs om 400 m2 i två plan, egen biograf, jordvärme, varmgarage till 4 bilar, jacuzzi och egen bar. Huset har en låg energianvändning och en mycket bra energiprestanda på 48 kWh/m2/år. Citybygg i Furulund AB har byggt detta fantastiska hus i Stävie nära Kävlinge.

energideklaration i Perstorp

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Perstorp kommun: mexitegel i Perstorp. Fantastisk fin 1970-tal suterränvilla i mexitegel med en uppvärmd yta på mer än 250 m2. Mexitegel eller mexisten lanserades i slutet på 1960-talet och marknadsfördes som ett underhållsfritt och frostbeständigt fasadmaterial.

Energideklaration Kävlinge Station - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

Anrika Kävlinge Station uppförd 1885-86 i rött tegel. Ritat av arkitekten Fredrik A:sson Posse. Gissa vem som har energideklarerat denna fantastiska byggnad? Vi är ofta i Kävlinge kommun där vi energideklarera alla typer av fastigheter. Våra duktiga certifierade energiexperter har den högsta certifieringsgraden (K).

 

 

 

 

 

 

Här behövs ingen energideklaration. Undantag medges när bostadshus som används eller är avsedda för användning:
a) mindre än fyra månader per år, eller
b) under en begränsad del av året om energianvändningen beräknas vara mindre än 25 procent av en helårsanvändning.

energideklaration bostadsrättsförening i Helsingborg - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Brf : Bostadsrättsföreningen Viskan är en utomordentligt välskött förening belägen vid Viskängen i de centrala delarna av Helsingborg. Tack vara en aktiv och engagerad styrelse har fastigheten en mycket låg energiförbrukning och däärmed en bra energiprestanda i energideklarationen. Viskans underbara trädgård utgör en oas i de annars hektiska omgivningarna. OVK Helsingborg: begär offert med fast pris

 

 

 

 

 

 

 

Energideklartion Helsingborg: Nybyggd gatuhus på Råå. Energideklaration av nybyggd gatuhus på Råå söder om Helsingborg. Huset är uppfört i ISO block. Värmesystemet består av en kondenserande gaspanna i system med en frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme. Enligt BBR ställs det krav på byggnadens specifika energianvändning, dvs. “köpt energi” per m2 golvarea. Köpt energi är det som går åt till uppvärmning, kyla, tappvarmvatten, ventilation och övriga installationer som krävs för byggnadens drift. Hushållsel ingår inte i begreppet köpt energi. Sverige har delats in i två klimatzoner; söder och norr. För bostäder i klimatzon söder gäller att de “skall vara utformade så att byggnadens specifika energianvändning högst uppgår till 110 kWh per m2 golvarea och år.” (i eluppvärmda hus är kravet 55 kWh/m2/år). Dessa regler gäller för hus med bygganmälan gjord efter 1/7 2007.

energideklaration Klippan

 

 

 

 

 

 

Eternitidyll i Allarp. Det gamla danske namnet var Allerup (mansnamnet Alli + torpe). Såkallade “eternithus” brukar inte vara så här pittoreska. Spröjsade fönster, murgröna och clematis gör skillnaden. Det gamla danska ortnamnet för Klippan var Klippen (namngett efter en klippa i Rönne Å).

Energideklaration Brf Kirseberg i Malmö - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Malmö: Bostadsrättsföreningen Kirseberg i Malmö. Vi erbjuder professionellt utförda och kostnadseffektiva besiktningar för din bostadsrättsförening (Brf) eller annan fastighet i Malmö och omnejd.
Våra duktiga OVK besiktningsmän är behöriga att utföra energideklaration och OVK-besiktning samtidigt. Varför inte prova vår kombinerade OVK-besiktning och energideklaration i Malmö och omnejd?
OVK besiktning pris: vänligen skicka förfrågan – vi utlovar offert med fast låg pris inom 24 timmar.

Energideklaration Brf Framtid i Lund - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Lund: energideklaration Brf Framtid i Lund. Leter du efter en hjälpsam, erfaren & pålitlig certifierad energiexpert och/eller OVK besiktningsman, så är du välkommen att kontakta oss. Sedan 2008 har våra duktiga experter utförd energideklaration och OVK kontroll i mer än 10 000 byggnader i Skåne Län. OVK-besiktning i Lund: våra besiktningsmän är behöriga att utföra OVK-besiktning och energideklaration samtidigt. Pris ovk: vänligen kontakta oss för offert

Energideklaration Brf Kulturen i Lund - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Brf i Lund: energideklaration bostadsrättsföreningen Kulturen i Lund utförd av Skandek AB:s duktiga energiexperter. Vi kan även erbjuda våra kunder i Lund OVK-besiktning. Varför inte prova vår kombinerade energibesiktning och OVK ventilationskontroll? Pris OVK-besiktning: vänligen kontakta oss.

Energideklaration Brf Salvator i Helsingorrg - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Brf Helsingborg: energideklaration bostadsrättsföreningen Salvator i Helsingborg. Våra erfarna experter har även behörighet att utföra OVK-besiktning i Helsingborg. Vi kan tillika erbjuda våra kunder i Helsingborg på kombinerad energideklaration och obligatorisk ventilationskontroll till ett mycket föremånligt pris.

Energideklaration Brf Tjäderhönan 2 i Malmö - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Brf Malmö: energideklaration bostadsrättsföreningen Tjäderhönan 2 i Malmö. OVK-besiktning Malmö: vi kan tillika erbjuda OVK-besiktning och kombinerad energideklaration och OVK-besiktning.

Energideklaration Bostadsrättsförening Vagnmakaren i Lund - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration och OVK-besiktning Brf Vagnmakaren i Lund. Våra certifierade energiexperter är ofta i Lund. Vi är experter i energi, ventilation och inomhusklimat. Vänligen kontakta oss för information om våra tjänster och vår prissättning.

Energideklaration Brf Angwall i Malmö - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration Brf Lund: energideklaration Brf Angwall i Lund. Skandek AB:s experter är i farten från tidig morgon till sen kväll. Proffessionellt utförda energideklarationer och OVK-besiktningar i Lund och omnejd. Vi är verksamma i hela Skåne Län.

OVK-besiktning och energideklaration KOMBINERAD - Brf Konduktören i Malmö - Skandek AB

 

 

 

 

 

 

 

 

OVK Malmö: kombinerad OVK-besiktning och energideklaration Bostadsrättsföreningen Konduktören i Malmö. Våra experter har behörighet att utföra OVK-besiktning och energideklaration samtidigt. Energibesiktningen och OVK-kontrollen sker på en och samma gång. Mycket föremånligt pris!

Krapperup Slott

 

 

 

 

 

 

 

Energideklaration inom Krapperup Gods nära Höganäs. Vi har fått i uppdrag att utföra energideklaration på ett 50-tal byggnader. Våra erfarna energiexperter är ofta i Höganäs kommun.

Brandstationen i Skånes Fagerhult

 

 

 

 

 

 

 

På uppdrag av av Örkelljunga Kommun: energideklaration på ett antal större fastigheter i Örkelljunga (simhall, skola, förskola, vårdcentral etc). Ovan en bild på Brandstationen i Skånes Fagerhult.