Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration Ängelholm

By energideklaration.nu on mars 18, 2023 in Uncategorized
0
0

Vi har fått i uppdrag att utföra energideklarationer på AB Munkaljungbybyggens fastighetsbestånd totalt ca. 80 000 m². Fastigheterna finns belägna i Munka Ljungby, Ängelholm, Skälderviken, Hjärnarp, Strövelstorp och Össjö i Ängelholms vackra kommun. Man satsar på trivsel och reinvestera en stor del av omsättningen i utemiljön samt på effektivisering av energianvändningen. Vi tackar för förtroendet.

Energideklaration i Munka Ljungby

Skandek AB

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant OVK besiktning och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens. Läs mera om energideklaration

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu

0 Comments

Add comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*