Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration i Helsingborg

By energideklaration.nu on mars 19, 2023 in Uncategorized
0

Med Skandek AB för du en kompetent partner när det gäller energifrågor, inomhusklimat och energideklaration i Helsingborg.

 Möjligheterna att sparar energi är fler och större än vad många tror. Det finns mycket att göra för att energieffektivisera och optimera energianvändningen. Vissa åtgärda är enkla och billiga, andre koster mer men sparar mycket på längre sikt.

Vi erbjuder fastighetsägare energideklarationer enligt myndigheters krav. En energideklaration innebär att en byggnads energianvändning kartläggs och dokumenteras. Du får svar på hur mycket energi det går in i huset och vart det tar vägen.

Genom att se över och kartlägga drift- och energianvändning kan det göras stora besparingar. Steg för steg redar vi ut hur ditt objekt kan minska energianvändningen. Den billigsta energin är den du inte använder!

Vi kan även erbjuda OVK-besiktning (obligatorisk ventilationskontroll). Varför inte prova vår kombinerade OVK och energideklaration som vi kan erbjuda till ett mycket förmånligt pris. Läs mera om energideklaration bostadsrätt

Energideklaration Helsingborg

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu