Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration bostadsrätt

By energideklaration.nu on november 15, 2020 in Energideklaration
0

Energideklaration Brf Nyhem i centrala Lund.
Charmerande och välbevarad byggnad från 1931 med många originala inredningsdetaljer. Mekanisk frånluftsventilation och fjärrvärme. Växlarna är från 1992 men välfungerande och bra avkylning. En stor fördel med fjärrvärme är driftsäkerheten och den långa livslängden.

Våra sakkunniga experter utför energibesiktningar och OVK kontroller i Lund, Eslöv, Staffanstorp och kringliggande orter. Vi har den högsta certifieringsbehörigheten K för energideklaration och OVK besiktning i alla typer av byggnader: bostadsrättsföreningar (brf), hyresfastigheter, lokalfastigheter, villafastigheter & kommersiella byggnader. Läs mera om: energideklaration bostadsrätt

Skandek AB – Lund

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration  lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens.

Energideklartion i Lund

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu