Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration Bostadsrätt Helsingborg

By energideklaration.nu on mars 3, 2021 in Energideklaration
0

Bostadsrättsföreningen Klostret i Helsingborg. Centralt beläget förening med 45 lägenheter. Fjärrvärme.
Leter du efter en hjälpsam, erfaren & pålitlig certifierad energiexpert, så är du välkommen att kontakta oss. Sedan 2008 har våra duktiga energiexperter utförd energideklaration i mer än 10 000 byggnader i Skåne Län. Med Skandek AB får du en kompetent partner när det gällar energideklarationer. Vänligen kontakta oss för ytterligare uppgifter om energideklaration i Helsingborg.
Våra duktiga certifierade experter har behörighet att utföra OVK-besiktning & energideklaration simultant, till ett mycket förmånligt pris. Energibesiktningen och ventilationskontrollen sker på en och samma gång. Kostnadseffektivt, flexibelt och mycket uppskattat bland våra kunder.

Skandek AB – Helsingborg

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration  lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens. 

Energideklaration i Helsingborg

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu