Ring oss: 070-712 76 60

Energideklaration Malmö

By energideklaration.nu on mars 6, 2021 in Energideklaration
0

Energideklaration bostadsrättsföreningen Kirseberg i Malmö. Vi erbjuder professionellt utförda och kostnadseffektiva besiktningar för din bostadsrättsförening (Brf) eller annan fastighet i Malmö och omnejd.
Våra duktiga OVK besiktningsmän är behöriga att utföra energideklaration och OVK-besiktning samtidigt. Varför inte prova vår kombinerade OVK-besiktning och energideklaration i Malmö och omnejd? Läs mera om energideklaration Malmö

Skandek AB – Malmö

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration  lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens. 

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu