Ring oss: 070-712 76 60

OVK besiktning Lund

By energideklaration.nu on mars 6, 2021 in OVK-besiktning
0

Energideklaration Brf Framtid i Lund. Leter du efter en hjälpsam, erfaren & pålitlig certifierad energiexpert och/eller OVK besiktningsman, så är du välkommen att kontakta oss. Sedan 2008 har våra duktiga experter utförd energideklaration och OVK kontroll i mer än 10 000 byggnader i Skåne Län.
Våra duktiga certifierade experter har behörighet att utföra OVK-besiktning & energideklaration samtidigt, till ett oerhörd attraktivt pris. Energibesiktningen och ventilationskontrollen sker på en och samma gång. Kostnadseffektivt, flexibelt och mycket uppskattat bland våra kunder.
Läs mera om OVK besiktning i Lund

Skandek AB – Lund

Företaget grundades 2008 i Helsingborg av Jonas Helmfrid, certifierad energiexpert Boverket (N), sakkunnig funktionskontrollant och Claus Holten, certifierad energiexpert Boverket (K). Med korta beslutsvägar och en minimal administration  lägger vi all fokus på kunden. Från den inledande kontakten till det slutförda uppdraget borgar Skandek AB för en service utöver det vanliga. Vi är experter inom energi och ventilation och har många års erfarenhet. Skandek AB har ackrediterats av Swedac 2008. För oss är ackrediteringen ett sätt att visa att vi håller en hög kvalitet och har stor kompetens.

OVK besiktning i Lund

About the Author

energideklaration.nuView all posts by energideklaration.nu